17.1.12

Dag 1: Dworp

Hey bloggers

Als afsluiter van onze module muzische school gingen we met het hele 3de jaar naar Dworp. Dworp is een prachtige omgeving met mooie zalen... een echte muzische omgeving.Ik ben hier al vaker geweest met crefi. Ik heb hier ook een cursus stem, taal en beweging gevolgd. Ook in het 1ste jaar van de opleiding zijn we hier op creastage geweest. Toen maakten we kennis met muzo en muzische in al zijn domeinen. We kregen verschillende sessies bewegingsexpressie, dans, muziek, beeld, media, muzisch taalgebruik ... Nu was het aan ons, we verzamelden al onze krachten en probeerden de kinderen onder te dompelen in muzische workshops. Hoe dit verlopen is vertel ik straks nog!

Als eerste opwarmer kregen we de voorstelling BARBIE-rama te zien. Aangezien het thema poppen is, was deze voorstelling enorm geschikt. Via poppen bracht hij een creatieve en vernieuwende versie van bestaande sprookjes. Hij kweekte deze sprookjes zelf, zijn beroep was sprookjessprokkelaar. Een hard maar muzisch bestaan.

Daarna werden we opnieuw ondergedompeld in de poppenwereld. We kregen een workshop van Tieret, waar we verder ingingen op het spelen met poppen. Heel fijn en vernieuwend.


Later op de avond kregen we nog een voorstelling te zien. Het waren twee freelancers die samen een onderdompeling gaven in de muzische poppenwereld. Heel fijn.
Je inspiratie begint meteen te borrelen.

...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten